Elke dag voorziet Royal FrieslandCampina miljoenen consumenten verspreid over de wereld van zuivelproducten met waardevolle voedingsstoffen uit melk.
FrieslandCampina levert consumentenproducten als zuiveldranken, kindervoeding, kaas en desserts in een groot aantal Europese landen, in Azië en in Afrika. Ook worden producten geleverd aan professionele afnemers, waaronder room- en boterproducten aan bakkerijen en horecabedrijven. Daarnaast produceert FrieslandCampina ingrediënten en halffabricaten voor producenten van kindervoeding, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische sector wereldwijd.  

Onze ambitie is mensen wereldwijd te voorzien van zuivelproducten met waardevolle voedingsstoffen uit melk. Wij zijn een internationaal bedrijf met een sterk lokaal karakter: mensgericht, benaderbaar en open. Wij zijn ervan overtuigd dat alleen met gemotiveerde en goed opgeleide mensen meer uit melk te halen is en we zo onze ambities waar kunnen maken. Daarom staat het inspireren en motiveren van onze medewerkers en het bevorderen van ondernemerschap bij ons hoog in het vaandel.  

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent, in alle mogelijke disciplines van de onderneming. Iedere medewerker wordt op waarde geschat en wordt geholpen om zijn of haar kennis en kunde optimaal te ontwikkelen.